Kaj nam za leto 2014 prinaša kitajski horoskop Konja?


LETO KONJA

od 31. januarja 2014 do 18. februarja 2015
 

Novo kitajsko leto se začne 31. januarja 2014 in bo v znamenju Konja, katerega astrološko znamenje se začne z začetkom pomladi po kitajskem koledarju in sicer 4. februarja 2014. Če ste bili rojeni v letih: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 in 2014 ste v kitajskem horoskopu rojeni v znamenju Konja.

Ljudje v znamenju Konja so zelo pametni in dobri govorniki. Njihov življenjski izziv je iskanje individualne sreče in svobode.

Leto Konja obljublja veliko novega in vznemirljivega. Tisti, ki bodo iskali pustolovščine, vznemirjenja in romantiko, ne bodo razočarani. Predvsem prinaša Konjevo leto v domove in družine srečo, lepoto in eleganco.

 

kitajski horoskop podgana podgana kitajski horoskop bivol bivol kitajski horoskop tiger tiger kitajski horoskop zajec zajec
Dogajala se bodo razna nesoglasja in trenja pri delu in karieri, ki bo lahko manj stabilna. Več bo priložnosti za zaslužek, vendar se bo potrebno zanj krepko boriti. V ljubezni bodo imeli več sreče tisti, ki se bodo čim bolj izogibali prepirom in konfliktom. Izgrajevanje kariere bo Bivolom pisana na kožo in dobro boste prenašali pritiske ter se znašli v raznih izzivih. Ohranite ali najdete lahko stabilno in redno delo. V ljubezni bo malo možnosti za trajen odnos, ne bo pa nemogoče. Izboljšali boste delovne sposobnosti, povečale se bodo delovne odgovornosti. Delo bo treba znati obdržati, denar bo zaslužen, ne priigran z igrami na srečo. V ljubezni so možnosti dobre. Pri prijateljstvih prihajajo razne preizkušnje. Delo in kariera bosta uspešna s pomočjo in podporo prijateljev. Finančno bo ugodno leto. Pokazali boste talent in sposobnosti za zaslužek. Romantične priložnosti se bodo odpirale in tudi prijateljstvo bo cvetelo.
kitajski horoskop zmaj zmaj kitajski horoskop kaca kača kitajski horoskop konj konj kitajski horoskop koza koza
Zmaji bi lahko v letu Lesenega konja postali žrtve neiskrenih poslovnih partnerjev, pretirana naivnost lahko vodi v razočaranje in izgube. Spoznate lahko mogočne in bogate ljudi, ki vam odprejo poti navzgor. V ljubezni ne bo lahkih zmag, priporočena je večja potrpežljivost.
Trdo delo in disciplina iz prejšnjega leta prinaša v letu Konja Kačam dobre delovne rezultate, tudi napredovanje. Rodijo se izvirne ideje in novi projekti. Možnosti za uspeh v ljubezni bodo velike, samski bi lahko imeli veličastno poroko. Za Konje bo leto moči in vodstvene pozicije, pa tudi nujne borbe s tekmeci. Veliko bo opravka z denarnimi posli, pa tudi prošenj za posojilo ne bo manjkalo. V ljubezni se boste soočali s konkurenco, vezani pa tudi s težavami, ki jih bo treba nujno reševati. Leto Konja prinaša Kozam popularnost v delovnem okolju in karieri. Dobra priporočila od nadrejenih prinesejo koristi in nove priložnosti. Dolgoročne investicije se bodo obrestovale. Samske Koze lahko spoznate pravega partnerja, vezani pa izboljšate obstoječe partnerstvo.
kitajski horoskop opica opica kitajski horoskop petelin petelin kitajski horoskop pes pes kitajski horoskop prasic prašič
Pomembna in pogosta bodo poslovna potovanja. Priložnosti za zaslužek se pojavijo iznenada, sicer pa bo potrebno bolj trdo delati za ohranitev stabilnosti. Samski boste težko našli ljubezen v svojem okolju, vezani pa imeli potrebo po spremembi okolja, da bi se bolje razumeli. Več bo pritiskov in odgovornosti na delovnem področju, pa tudi možnosti za napredovanje in celo zaščita s strani pomembnejših oseb. Denar bo na dosegu roke, treba bo samo najti način, da pridete do njega. Samski boste imeli dovolj poguma spoznati pravo osebo. Delo in kariera ponujata Psom v letu Konja dobre priložnosti v primeru da se premišljeno odločate in pridobite zaupanje podrejenih. Hitrega zaslužka ne bo, priporočljive bodo dolgoročne investicije. Socialne aktivnosti bodo imele prednost pred romantičnimi podvigi. Konjevo leto prinaša Prašičem večje dosežke pri delu in karieri v primeru, da ne bodo preveč leni in bodo izkoristili priložnosti, ki se jim bodo ponudile. Samskim se ponujajo tudi dobre priložnosti v ljubezni in prijateljstvu.


Za takojšen dostop do podrobnejše razlage za kitajski horoskop Konja 2014 prosim pokličite 090 64 20.
Tudi ponoči. Med prazniki in vikendi. Na voljo Moneta, kreditne kartice in UPN nalog.


Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme