Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 25. in nedeljo 31. januarja 2016

Tedenski horoskop je bil pisan v ponedeljek 25. januarja 2015 ob 9h

RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Negotovi boste, kar bo popolnoma v nasprotju z vašim značajem. Tako se vam zna zgoditi, da boste spregledali očitne znake naklonjenosti osebe, ki je všeč tudi vam.

Čakajo vas trda pogajanja, povezana z nadaljnjo kariero. Če boste sklenili kakšen kompromis, boste v bistvu dosegli vse, kar želite.

Srečne številke Oven: 14, 28, 9

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

V medsebojnem odnosu bosta zašla v rutino, zdelo se bo, da ni več tiste iskrice, kot v preteklosti. Pripravili boste načrt, ki bo popestril dogajanje.

Dogajanje bo burno, medsebojni odnosi pa skrajno skrhani. Da bi se izognili resnim težavam, shranite vse, kar bi vam koristilo kot pomemben dokaz.

Srečne številke Bik: 21, 5, 39

Neka oseba se bo na vsak način želela vmešati v vaš ljubezenski odnos.Toda, če boste ostali zvesti sebi in svojim načelom, se boste z lahkoto izognili neprijetni situaciji.

Previdni bodite glede večjega nakupa ali investicije. Potrebno bo še nekoliko počakati, kajti okoliščine se bodo spremenile.

Srečne številke Dvojčka: 7, 19, 32

Presenetilo vas bo, kako bo nekdo vztrajno iskal informacije o vas. Nameni te osebe ne bodo najbolj iskreni, zato bodite previdni pri odzivu.

Več energije bo potrebno vložiti v delo, konec je lagodnosti. Pred vami je zahtevna naloga, ki jo boste morali končati v roku in popolnoma brez napak.

Srečne številke Rak: 11, 4, 36

Predlagamo še --> Kitajski horoskop 2015 Lunin koledar 2015
Polna luna 2015
Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Zapletli se boste v odnos, kjer bo nasprotna stran zahtevala več, kot ste sposobni ali bi želeli dati. Lahko si zaupate in se ne pustite čustveno izsiljevati.

Kljub poizvedovanju boste dobili le nepopolne odgovore od ključnih ljudi za izvedbo projekta. Bodite vztrajni in ne pustite se odgnati.

Srečne številke Lev: 28, 1, 26

Odločali se boste na podlagi prvega vtisa, kajti oseba vas bo razumela brez odvečnih besed, dovolj bo le pogled in nasmeh. Ne skušajte analizirati situacije, temveč se le predajte občutkom.

Ponudila se vam bo priložnost za dodaten zaslužek in ta bo več kot dobrodošel za zapolnitev finančne luknje.

Srečne številke Devica: 39, 6, 35

Odleglo vam bo, ker se bo oseba, ki vam ni všeč, umaknila in prenehala izkazovati, vam neljubo, pozornost. Tako boste lahko več časa posvetili drugim.

Pozorni bodite na medsebojne odnose, ti so že nekaj časa na robu znosnosti. Če boste stopili korak nazaj, boste znatno prispevali k izboljšanju.

Srečne številke Tehtnica: 21, 13, 33

Prizadeti boste, ker si bo ljubljena oseba omislila nov hobi in si tako vzela še več časa samo zase. Ne kuhajte zamere, ampak se aktivirajte tudi vi in si omislite dejavnost, ki vam bo pisana na kožo.

Pri delu bodite samostojni, prevzemite iniciativo, kajti podrejen položaj vam nikakor ne ustreza.

Srečne številke Škorpijon: 17, 25, 10

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Spremenite vzorec obnašanja, ki je že v preteklosti povzročal probleme. Preveč se oklepate osebe, za katero dobro veste, da ni takšna, kot se kaže.

Imeli boste priložnost, da oplemenitite denar, ki ga hranite za »hude čase«. Ponudba bo realna in brez skritih pasti, zato zadržki ne bodo na mestu.

Srečne številke Strelec: 18, 5, 32

Nova ljubezenska romanca je na vidiku. Vendar malo brzdajte pričakovanja in predvsem, vsaj na začetku, ne zahtevajte preveč. Prepustite se toku in uživajte v romantičnih dneh.

Čakajo vas dokaj zapletene zadeve, vendar se lahko vse reši, če boste pristopili k reševanju strpno in optimistično.

Srečne številke Kozorog: 11, 13, 30

Čeprav se zavedate, da bi o nastali situaciji v partnerstvu morali odkrito spregovoriti, se boste upirali in trmasto molčali. Skrajni čas je, da zberete pogum in spregovorite.

Kljub temu, da finančna situacija ne bo rožnata, se ne boste mogli upreti nakupu, ki si ga pravzaprav ne morete privoščiti.

Srečne številke Vodnar: 12, 27, 34

Uživali boste v pozornosti ljubljene osebe, prepustila vam bo celo končno odločitev glede potovanja. Bodite uvidevni in upoštevajte tudi njene želje.

Preteklo dobro delo in izvedba naloge bosta deležna pohvale nadrejenih. Ne bo ostalo le pri tem, sledi tudi napredovanje in finančna nagrada.

Srečne številke Ribi: 1, 22, 37

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno
Letni horoskop 2015
Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

DOBRA MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Za zmago je potrebno premagati vse. Tudi tiste, ki ne igrajo.

 

SMS VEDEŽEVANJE: POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040.

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 0,99€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme