Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 25. april in nedeljo 1. maj 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Zatekali se boste v preteklost in se podajali v čas, ko ste bili zelo srečni. To pa ne bo spremenilo sedanjosti, zato se raje osredotočite na obstoječo zvezo in poskušajte rešiti, kar se še da rešiti.

Nepopustljivi boste v delovnem okolju, čeprav tokrat trma ne bo na mestu. Raje odkrito priznajte, da se motite in se, četudi zaradi drugih, posujte s pepelom. Če nič drugega, boste pustili dober vtis.

Srečne številke Oven: 7, 39, 26

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

V partnerstvu boste zašli v težave, ker boste pozabili na pomemben dogodek. Noben izgovor vam ne bo pomagal, niti se ne boste mogli odkupiti z darilom. Lahko boste le počakali, da užaljenost mine.

Pazljivost bo na mestu tudi pri delu, predvsem se izognite rutini. Marsikatero opravilo je sčasoma dobilo nove načine izvedbe. Ne bodite presenečeni, če boste ugotovili, da vas je čas malce povozil.

Srečne številke Bik: 17, 25, 36

Ponovno srečanje vam bo prineslo spoznanje, da vam je ta oseba mnogo bolj všeč, kot ste si predstavljali. Če prvič ni pustila kakšnega posebnega vtisa, pa bo tokrat drugače, naravnost očarani boste.

Na novo pridobljena samozavest vas bo navdala z občutkom moči in vpliva. Zato si boste, brez posebnega truda, izborili nekaj pomembnega, kar bo dolgoročno vplivalo na uspešnost vaše kariere.

Srečne številke Dvojčka: 12, 34, 39

Zapadli boste v melanholijo in si želeli samo to, da bi vas vsi pustili pri miru. Ljubljena oseba ne bo imela razumevanja za takšno vedenje. Pripravila vas bo do tega, da boste prilezli iz svojega oklepa.

Pretekli uspehi vas bodo malo uspavali, vendar še ni čas za spanje na lovorikah. Ne izgubljajte dragocenega časa, temveč se takoj lotite dela, kajti konkurenti prežijo na vsako napako.

Srečne številke Rak: 18, 5, 32

 

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Na uho vam bodo prišle neprijetne govorice. Razmislite in se pogovorite z ljubljeno osebo. V pogovoru se bo marsikaj pojasnilo, predvsem pa razkrilo značajske lastnosti osebe, ki je govorice sprožila.

Neko delo boste vzeli z levo roko. Da ne bi razočarali nasprotne strani se dela lotite z vso resnostjo, predvsem pa ne dajajte obljub, ki jih ne boste mogli izpolniti. Ne ponavljajte starih napak.

Srečne številke Lev: 19, 10, 33

Kot mlad kužek, ki za zabavo lovi lasten rep, se boste vrteli v krogu in ponovno analizirali dogodke iz preteklosti. Dlje kot jih boste premlevali, bolj nerealen pogled nanje si boste ustvarili.

V poslovnem razgovoru vas bodo presenetili z vprašanji, ki bi se jim najraje izognili. Izvlekli se boste s šarmom in očarljivostjo, hkrati pa vam bo to opozorilo, da se morate naslednjič bolje pripraviti.

Srečne številke Devica: 9, 11, 21

V osebnih odnosih boste zašli v sanjarjenje in mikalo vas bo, da bi se ponovno zapletli z osebo, ki živi popolnoma drugačno življenje kot vi. Pravočasno se ustavite in si prihranite marsikatero grenko urico.

Če čakate na novo službo, ta teden prinaša pozitivno informacijo. Na prvi pogled priložnost res ne bo idealna, toda razgovor, ki bo kmalu sledil, bo razblinil vse vaše pomisleke.

Srečne številke Tehtnica: 4, 35, 25

Poskušajte se otresti negativnega razmišljanja glede ljubezenskega srečanja, ki je pred vami. V kolikor boste pristopili z bolj pozitivnimi pričakovanji, se bodo ta tudi uresničila.

Delovni teden bodo zaznamovali konflikti, kajti že dogovorjene zadeve, bo skušala nasprotna stran postaviti na glavo. Ne pustite se zvleči v brezplodne prepire, zadevo boste rešili le s treznim razmišljanjem.

Srečne številke Škorpijon: 14, 36, 37

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Nikar ne zamudite enkratne priložnosti, da popravite napako, ki ste jo storili v preteklosti. Oseba, ki vam še danes veliko pomeni, se namreč želi vrniti v vaše življenje in le od vaše iskrenosti bo odvisen izid.

Načrti glede dopolnilne dejavnosti se bodo pričeli uresničevati. Ne oklevajte, kajti ta dejavnost vam bo uspešno dopolnila proračun. Delo vam bo prineslo tudi veliko zadovoljstva.

Srečne številke Strelec: 10, 21, 6

Um naj bi bil naš služabnik, ne pa voditelj, posebej v čustvenih zadevah. Izklopite ga takrat, ko vam bo hotel ukazovati namesto srca. Če vam bo to uspelo v petek, se zagotovo obeta izjemno romantičen vikend.

Pri delu poskrbite, da boste bolj samostojni in neodvisni od drugih. Ti bi bili samo cokla pri projektu, ki je pred vami, le vi sami ga boste uspešno izvedli in zaključili.

Srečne številke Kozorog: 8, 23, 30

V zvezi boste potrebovali nekoliko več domiselnosti, da ne bo zašlo v stoječe vode. Ne čakajte vedno na pobudo nasprotne strani, domišljiji pustite prosto pot in pripravite kakšno nenavadno presenečenje.

Bodite pozorni pri delu, nikar ne hitite, okoliščine ne bodo najbolj ugodne za hitro reševanje zadev. Naglica bi lahko botrovala napakam, te pa bi lahko prikazale napačno sliko vaših sposobnosti.

Srečne številke Vodnar: 11, 28, 32

Ne glede na strahove, bo potrebno povedati resnico. Morda se bojite posledic in se zato zatekate v laž, toda imejte več zaupanja v moč ljubezni, predvsem pa v ljubljeno osebo.

Pri delu se vam bodo odprle nove možnosti, vendar se te ne bodo realizirale, če boste svoj del obveznosti izpolnili le na pol. Vzemite si čas, poiščite dodatne informacije, pa bo delo opravljeno kot je treba.

Srečne številke Ribi: 14, 30, 2

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Ni vrtnice brez trnja, ni življenja brez trpljenja in ni ljubezni brez hrepenenja!

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

Zunanji dejavniki bodo zamajali vašo, dokaj trdno odločitev glede partnerstva. Nič ne bo narobe, če še enkrat premislite in jo sprejmete nekoliko kasneje.

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme