Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 9. in nedeljo 15. maj 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Mikalo vas bo, da bi še naprej vztrajali v odnosu, ki je že davno zašel v stoječe vode. Čas je, da se nekoliko odmaknete in v miru sprejmete odločitev brez pritiskov ali celo vmešavanja drugih oseb.

Službeni dogovor bo, vsaj na papirju, izgledal uspešen, v praksi pa ne bo zaživel. To vas ne bo preveč presenetilo, ker ste od samega začetka slutili takšen razplet. Čas je, da uporabite rezervni načrt!

Srečne številke Oven: 4, 1, 29

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Deležni boste občudovanja, ki pa bo v vas zbudilo nelagodje. Nihali boste med zadovoljstvom in sumničavostjo. Nič ne bo narobe, če se prepustite dogajanju, vendar pri tem le ohranite trezno glavo.

Dobili boste priložnost, da poglobite svoje znanje, ki je nikakor ne bi bilo dobro zamuditi. Naj vas pomisleki ali boste zmogli  ne ustavijo, kajti novo znanje bo temelj za napredovanje in pot k uspehu.

Srečne številke Bik: 10, 13, 28

V ljubezni boste obrnili nov list. Vsak začetek je težak, vendar ostanite pozitivno naravnani. Srečanje z novo osebo bo dalo dobre obete za prihodnost, čeprav bosta na začetku oba dokaj zadržana.

Novo energijo boste vnesli tudi v poslovne zadeve. Samozavestni boste, kar vam bo prišlo zelo prav, ker vas ne bo zmedel razvoj dogodkov, ki  bo drugačen kot je sprva kazalo. Poiskali boste pravo rešitev.

Srečne številke Dvojčka: 8, 21, 33

Medsebojno zaupanje bo načeto, vendar s sumničenjem ne boste prišli daleč. Prav nasprotno, zna se zgoditi, da se ljubljena oseba popolnoma zapre vase. Preteklost pustite za sabo in se usmerite v sedanjost.

Delovno ne boste učinkoviti, ker se boste tudi v službi ukvarjali z osebnimi problemi. Zato se boste znašli pod udarom kritike, ki ne bo tako nedolžna, kot se vam bo prvi hip zdelo. Previdno!

Srečne številke Rak: 12, 23, 34

 

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Končno se bo razkrila oseba, ki je pošiljala skrivnostna sporočila. Presenečenje bo toliko večje, ker ste raziskovali v povsem napačno smer in vam je ta oseba mnogo bliže kot ste predvidevali.

Težko se boste vklopili v delovni ritem, koncentracija vam bo padla, vendar pazite, da ne boste prelagali nujnih zadev. Posledice bi bile dolgoročne in predvsem neprijetne. Prosite za pomoč dobrega sodelavca.

Srečne številke Lev: 4, 23, 38

Presenetljivo vas bo magično privlačila oseba, ki na prvi pogled odstopa od vaše predstave o idealnem partnerju. Nekoliko daljši in bolj poglobljen pogovor pa bo pokazal vse skrite kvalitete in očarljivost.

V službenih zadevah ne bo pravi čas za novosti, raje se  držite ustaljenih postopkov. Vsak nepremišljen izlet izven znanih in že vnaprej določenih okvirjev, bi se lahko slabo končal.

Srečne številke Devica: 3, 15, 26

Sporočilo vas bo ujelo nepripravljene, nikar iz gole trme ne odklonite povabila. Srečanje bo razjasnilo marsikatero podrobnost iz preteklosti, ki so vam doslej ostale skrite, s tem pa vam odvzele breme krivde.

V službenih in denarnih zadevah pričakujte pozitivno spremembo. Kot bi zamahnili s čarobno paličico se bodo poti pričele odpirati same od sebe. Lahko boste izbirali celo med več možnostmi.

Srečne številke Tehtnica: 6, 20, 31

Ker ste v zadnjem času veliko razmišljali o partnerstvu, se bo vaš pogled na ljubezenski odnos spremenil. Izginila bo želja po nečem novem, kajti spoznali boste pravo vrednost obstoječe partnerske zveze.

Dobro boste izkoristili izkušnje, znanje in se pogumno lotili zahtevne naloge s povsem novim pristopom. Kljub dvomom okolice, boste nadaljevali po svoji poti. Uspeh ne bo izostal.

Srečne številke Škorpijon: 5, 30, 17

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Primanjkovalo vam bo diplomacije in potrpežljivosti, zato se ne ukvarjajte s pomembnimi medsebojnimi vprašanji. Vsako prenagljeno odločanje ne bi dalo pravih rezultatov, povzročilo bi le občutke krivde.

Nepotrpežljivosti se izogibajte tudi v poslu. K vsem zadevam, predvsem finančnim poslom, pristopajte koncentrirano in razumsko. Rešitve poiščite sami, ne zanašajte se na pomoč sodelavcev.

Srečne številke Strelec: 14, 2, 39

V ljubezenskem odnosu boste sklenili nekaj kompromisov, prilagajanje vam bo tokrat šlo dobro od rok. Rezultat bo presegel pričakovanja, v odnos pa vnesel občutek vzajemnega razumevanja in spoštovanja.

Čeprav čakate že dolgo in ste že nekoliko nestrpni, boste morali še nekoliko počakati, da se zadeva premakne z mrtve točke. Poslovna ideja je dobra, prihaja čas, da to spoznajo tudi tisti, ki odločajo.

Srečne številke Kozorog: 11, 25, 32

V ljubezenskem odnosu boste trmasti in nepopustljivi. V kolikor ne boste pripravljeni poslušati argumentov nasprotne strani, se boste soočili s kritično situacijo, v kateri se ne boste najbolje znašli.

V službenih zadevah bodite zelo previdni. Odločitev ne sprejemajte sami, predvsem ne tistih, ki se tičejo pravnih zadev. Posvetujte se z nekom, ki je bolj vešč branja in razlage pogodbenih členov.

Srečne številke Vodnar: 9, 18, 27

Čaka vas zanimivo druženje z, na prvi pogled, nenavadno osebo, ki pa skriva v sebi mnogo krizme. Sprva vas bo ravno ta karizmatičnost odbijala, preobrat pa bo prišel, ko boste začeli poslušati s srcem.

Dobili boste priložnost, da se vključite v zanimiv projekt. Na prvi pogled zadeva sicer ne bo dobičkonosna, vendar v sebi skriva nesluten potencial. Škoda bi bilo zamuditi dobro priložnost.

Srečne številke Ribi: 7, 22, 24

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Samo en kotiček vesolja je, ki ga lahko popravite. To ste vi sami.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

Zunanji dejavniki bodo zamajali vašo, dokaj trdno odločitev glede partnerstva. Nič ne bo narobe, če še enkrat premislite in jo sprejmete nekoliko kasneje.

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme