Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 16. in nedeljo 22. maj 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Prevečkrat ste si grenili življenje s podrobnostmi, tokrat pa boste gledali na bolj pomembne stvari kar malce površinsko. Neverjetno, toda imeli boste prav, kajti rešitve bodo prišle same od sebe.

Pazite, da boste zavzeli pravo distanco do obljub, ne glede na to, kako mikavno in obetajoče bodo zvenele. Obljube ne bodo imele nobene trdne osnove, bodo le del načrta, ki vam ne bi bil preveč všeč.

Srečne številke Oven: 7, 22, 24

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

V ljubezni bo napočil čas, da priznate kam vas vleče srce. Razumska odločitev bi bila slaba, zato prisluhnite kaj vam narekuje srce. Nikar pa ne zavlačujte z odločitvijo, časa namreč ne bo veliko.

V kolikor se boste v delovnem okolju izpostavljali, boste deležni pristranskih sodb in kritike. Ne glede na to, da vas krivice bolijo, bo bolje, da molčite, da ne bi škodili sebi in ostalim vpletenim.

Srečne številke Bik: 9, 18, 27

Edina pot iz čustvene dileme bo, da se boste morali končno odločiti. Če boste še naprej skušali sedeti na dveh stolčkih, se vam zna zgoditi, da boste trdo pristali na tleh, sami in osamljeni.

Pazite, da se vam ne izmuzne iz rok dobra poslovna priložnost samo zato, ker bi reagirali prepočasi. Cincanje ali predolgo premišljevanje bi vas za kar nekaj časa oddaljilo od cilja, ki vam pomeni veliko.

Srečne številke Dvojčka: 11, 25, 32

Pritožujete se, da ljubljena oseba ni iskrena, pozabljate pa, da tudi vi igrate igro pretvarjanja, le bolje znate prikriti svoje prave občutke. Srečo, čeprav morda drugje, vama bo prinesel samo odkrit pogovor.

Čustvena napetost bo slabo vplivala na delo, zato poskrbite vsaj za to, da ne boste preveč raztreseni. Ugotovili pa boste, da imate nekaj dobrih sodelavcev, na katere se lahko zanesete.

Srečne številke Rak: 14, 2, 39

 

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Vezani pazite, da s spogledovanjem ne prestopite meje, za katero ne bi želeli, da jo prestopi vaš partner. Samski pa se le predajte užitkom igre osvajanja, posledice bodo nadvse sladke in nepozabne.

V službenih zadevah boste spoznali, da je realno stanje daleč od vaših želja. Kakorkoli boste obračali ne boste našli veliko pozitivnih stvari, zato se raje vprašajte: »Ali ni morda čas za menjavo?«

Srečne številke Lev: 5, 30, 17

V izkazovanju čustev ste se polenili, zato se v tem tednu pripravite na pravi pretres. To kar boste slišali od ljubljene osebe bo povsem zaslužena kritika, sprejmite jo in o njej dobro razmislite.

Napetosti bodo tudi v odnosih v službenem okolju. Ne skušajte iskati krivca zunaj sebe, temveč raje ocenite svoje ravnanje. Če želite omiliti napetosti, stopite korak nazaj in se vzdržite pripomb.

Srečne številke Devica: 6, 20, 31

Nenapovedan obisk bo obet prijetnega dogajanja, toda nadaljnji razvoj dogodkov ne bo izpolnil pričakovanj. Upravičeno vas bo zmotila neiskrenost, bodite hvaležni, da jo boste zaznali še pravi trenutek.

V poslovnosti ne spreglejte dogajanja v zakulisju, nekdo bo, iz gole zavisti, skušal pokvariti dober posel. Naj vas ravnanje te osebe ne preseneti, raje se vprašajte ali znate pravilno presojati značaj ljudi.

Srečne številke Tehtnica: 3, 15, 26

Zmedeni boste, kajti nekdo vas bral kot odprto knjigo. Bolj kot se boste izvijali in skrivali svoje prave občutke, več boste razkrili o sebi. Pričakujte le najboljše, čas je za sprejemanje ljubezni.

Neko zadolžitev boste izpeljali brezhibno in s tem postavili dober temelj za napredovanje. Pazite le, da ne boste zaspali na lovorikah in s tem izničili ta temelj. Proslavljali boste nekoliko kasneje.

Srečne številke Škorpijon: 4, 23, 38

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Zapadli boste v negativno in črnogledo razmišljanje, s tem pa samo povečevali težave v partnerstvu. Nekoliko bolj optimističen pristop bi rešil marsikatero nesoglasje, predvsem pa omilil napetosti.

Prva polovica službenega tedna bo naporna, vendar izredno uspešna. Rešili boste zadevo, ki vam je v preteklosti zadala kar nekaj glavobola. Kljub uspehu, ne pričakujte pohval nadrejenih ali celo nagrade.

Srečne številke Strelec: 12, 23, 34

Lahko se veselite dogajanja, ki se nakazuje v prihodnosti. Nova oseba bo stopila v vaše življenje, čeprav prvi vtis ne bo ravno najbolj pozitiven. Šele daljši pogovor bo razkril prave kvalitete.

Zvezde vas svarijo – zelo pozorni bodite v službi. Priložnost bo izgledala ugodna, vendar si vzemite čas, kajti ne bo vse tako, kot bo izgledalo na prvi pogled. Pred kakršnokoli zavezo, se posvetujte.

Srečne številke Kozorog: 8, 21, 33

Morda se vam ne bo zdelo potrebno argumentirati svojih stališč ali pa se vam bo zdelo samoumevno, da nasprotna stran bere in razume med vrsticami. Žal temu ni tako, zato bo potrebno priti z besedo na dan.

Delovni teden bo umirjen, nič pretresljivega se ne bo dogajalo. Naj vas navidezni mir ne zapelje v lenobnost, raje odprite predal, kamor po navadi odložite zadeve, ki se vam ne zdijo nujne.

Srečne številke Vodnar: 10, 13, 28

Neko sporočilo bo dvignilo srčni utrip, čeprav ste pričakovali, da se bo nekaj takega zgodilo. Kljub vzhičenosti, ostanite na realnih tleh in ne delajte prehitro visokoletečih načrtov.

Morebitna sprememba službe vam ne gre iz glave, nestrpno boste pričakovali informacijo ali se bo ta možnost končno le uresničila. Čakati boste morali vse do konca tedna, toda novica bo presegla pričakovanja.

Srečne številke Ribi: 4, 1, 29

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Pametno je tisto dekle, ki zna odbiti poljub tako, da ne ostane brez njega.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

Zunanji dejavniki bodo zamajali vašo, dokaj trdno odločitev glede partnerstva. Nič ne bo narobe, če še enkrat premislite in jo sprejmete nekoliko kasneje.

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme