Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 23. in nedeljo 29. maj 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Znašli se boste v situaciji, ko bo oseba, s katero boste šele navezali stik, precej zadržana, hkrati pa zelo meglena v svojih odgovorih in razmišljanjih. Dobro razmislite ali vredno poglabljati takšen odnos.

Zadeva s katero se boste ukvarjali bo bolj kompleksna, kot je izgledalo na začetku. Zbirajte informacije, pozorno poslušajte in šele nato ukrepajte. Enako ravnajte, če razmišljate o selitvi.

Srečne številke Oven: 4, 1, 29

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Preveč boste razmišljali in skorajda zavrnili povabilo samo zato, ker ste še vedno ujetnik preteklosti. Prevagala bo po eni strani radovednost, po drugi pa odločenost, da je čas za nov začetek.

V iskanju novih priložnosti doslej niste bili uspešni, vendar se to obdobje na srečo končuje. Če iščete službo ali samo nove delovne izzive, vam ta teden prinaša uspeh. Še pred koncem tedna boste praznovali.

Srečne številke Bik: 10, 13, 28

Ne glede na to kako vas bo srbel jezik, se vzdržite in ne razkrivajte drugim nekaj, kar bi moralo ostati le v vaši zasebnosti. Ljubljeno osebo bi spravili v veliko zadrego in vam tega ne bi hitro oprostila.

V delovnem okolju boste prišli v situacijo, ko bodo od vas pričakovali, da se boste postaviti na eno stran v med sodelavskem sporu. Uporabite zdrav razum in sprtima pustite, da spor rešita sama.

Srečne številke Dvojčka: 8, 21, 33

Brez velikega razmišljanja se boste zapletli z dvema osebama hkrati. Na začetku se vam bo zdela zadeva celo zanimiva in vznemirljiva, vendar boste kaj kmalu spoznali, da je zgolj zelo naporna.

Načrt kako zgraditi uspešno kariero, ki ste ga tako spretno zastavili, ima nekaj resnih pomanjkljivosti. Te bodo v tem tednu prišle na površje in ogrozile izpolnitev načrta ali pa ga prestavile v prihodnost.

Srečne številke Rak: 12, 23, 34

 

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Medsebojni odnosi bodo dosegli najnižjo točko, vendar boste zaman iskali rešitev. Vse kar boste lahko storili je, da se oborožite s potrpežljivostjo in počakate, da bo tudi druga stran pripravljena na pogovor.

Odprla se vam bo nenadejana priložnost – novo področje dela ali celo sodelovanje s tujino. Če boste zbrali dovolj poguma, da nekoliko tvegate, lahko odločilno obrnete tok uspešnosti.

Srečne številke Lev: 4, 23, 38

Nepričakovano ljubezensko druženje bo popestrilo vikend. Pustite domišljiji prosto pot, hkrati pa ohranite dovolj trezno glavo in dopustite tudi možnost, da gre morebiti le za kratkotrajno romanco.

V službi ne prelagajte nujnih opravkov, predvsem pa tiste bolj zapletene opravite takoj in brez odlašanja. Vsak odlog bi lahko vodil v resnejše težave in zaplete, ki jih ne boste mogli rešili sami.

Srečne številke Devica: 3, 15, 26

Izmikanje ljubljene osebe vas bo spravljalo iz tira, predvsem zaradi občutka, da vam noče povedati vsega ali jasno odgovoriti. Kljub temu ne skušajte izsiliti pravih odgovorov, temveč pustite času čas.

Misli vam bodo uhajale k bolj prijetnim zadevam kot je delo, zato boste potrebovali veliko energije, da boste opravili vsaj najbolj nujno. Ne dopustite, da bi takšno stanje trajalo predolgo.

Srečne številke Tehtnica: 6, 20, 31

Razmerje, ki ste ga sami prekinili, vam ne bo dalo spati. Skušali boste popraviti napako, vendar boste prepozni in ne boste deležni razumevanja. Morali se boste soočiti s posledicami napačne odločitve.

Zaradi raztresenosti in premalo premišljenosti vam bo ušla pomembna informacija. Kljub temu, da boste skušali nepremišljenost omiliti, vam ne bo uspelo ustaviti plazu, ki ga boste sprožili.

Srečne številke Škorpijon: 5, 30, 17

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

V prijetni družbi boste pokazali vso svojo šarmantnost in smisel za humor. Ne da bi hoteli, boste očarali osebo, ki je bila v preteklosti vaša simpatija. Tokrat pa vas ta ista oseba ne bo več zanimala.

V službenih zadevah bo manj zadovoljstva, kajti ukvarjali se boste z rutinskimi posli, ki vas bodo utrujali in dolgočasili. Naj vas potolaži misel, da vse mine in tudi to bo, slej kot prej, minilo.

Srečne številke Strelec: 14, 2, 39

Spremenljivi boste kot aprilsko vreme, vsako pobudo ljubljene osebe boste brez pomislekov zavrnili. Ne zanašajte se preveč na potrpežljivost nasprotne strani, tokrat boste povsem blizu meje še sprejemljivega.

V službi boste reševali zaplete, ki jih bodo povzročili drugi. Jeza ali iskanje krivcev ne bosta pomagala, le hitro in razumsko ukrepanje bo omililo posledice napačnega ravnanja.

Srečne številke Kozorog: 11, 25, 32

Znašli se boste v situaciji, ki bo partnerstvo prikazala v povsem novi luči. Ne boste se mogli opreti na lastne izkušnje, zato se posvetujte z osebo, ki je podobno situacijo že doživela in upoštevajte njen nasvet.

V službi krotite pretirano ambicioznost, kajti v nasprotnem primeru bi v povsem napačno luč postavili svoje dobre lastnosti. Z nekoliko potrpljenja boste prav tako dosegli svoj cilj.

Srečne številke Vodnar: 9, 18, 27

Osvajala vas bo oseba, do katere ne čutite nič več kot prijateljstvo. Zavijanje dejstev v celofan ne bo pomagalo, le z odkrito besedo boste prikazali svoja čustva v pravi luči, ne da bi vzbujali lažne upe.

V službi se izogibajte kritiziranju, kajti nimate vedno prav. Pokazali bi se le kot dlakocepska in malenkostna oseba, česar pa v času, ko se obetajo kadrovske spremembe, zagotovo ne želite.

Srečne številke Ribi: 7, 22, 24

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Ljubiti človeka pomeni, priznavati ga takšnega, kakršen je.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme