Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 30. maj in nedeljo 5. junij 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Ravno zato, ker veste, da je ljubosumje izraz pomanjkanja samozavesti in strah pred izgubo, vas bodo sumničenja in neosnovane obtožbe ljubljene osebe, presenetile in spravile v zadrego. Najbolje bo, da vse skupaj obrnete na šalo.

Pozitiven premik v karieri in s tem tudi v financah, vas bo osupnil. Ohranite trezno glavo in jasno presojo, da vas uspeh ne zaslepi in zapelje v napuh in sprenevedanje.

Srečne številke Oven: 7, 22, 24

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Intimna skrivnost, ki ste jo neprevidno delili, bo prišla na dan. Najprej jo bodo »dobronamerno« posredovali osebi, ki vam pomeni veliko, pa še sočne ocvirke bodo dodali. Ne bo vam ostalo drugega, kot da poveste resnico.

Samo razmišljanje o spremembi službe ne bo dalo rezultatov. Dokler ne boste pričeli aktivno iskati druge, boljše priložnosti, bo sprememba ostala le neuresničena želja.

Srečne številke Bik: 9, 18, 27

Pazite, da ne boste zamudili priložnost za romantičen večer. Vse kar morate storiti je, da sprejmete vabilo, ki ga boste najprej vzeli kot dejanje usmiljenja. Po tehtnem premisleku pa boste le spoznali, da temu ni tako.

Pri delu in izpitih boste imeli samo srečo, vendar bo to zadostovalo za dobre rezultate. Bo pa premalo znanja, kljub dobremu izidu, vodilo v stres. Drugič se ne zanašajte na srečo.

Srečne številke Dvojčka: 10, 21, 6

Z duhovitostjo boste blesteli v družbi in, ne da bi hoteli, pritegnili pozornost zanimive osebe. Večer se bo nadaljeval v romantično nočno potepanje s poglobljenimi pogovori. Zora pa bo bolj strastno obarvana.

Če se boste povezali z osebami, ki so vam značajsko blizu, boste dosegli usklajenost, ki bo zahteven projekt pripeljala do srečnega konca. Nagrada bo dovolj visoka, da boste vsi zadovoljni.

Srečne številke Rak: 8, 23, 30

 

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Neko razmerje, ki ste ga hoteli že prekiniti, vam še vedno krati spanec. Izkazalo se bo, da zgodba še zdaleč ni končana. Dobili boste drugo priložnost, da popravite napake in obrnete zgodbo v pozitivno smer.

Pri delu nikar ne sprejemajte hitrih odločitev, kajti pogoji ne bodo idealni za hitre in nepremišljene poteze. Ne skušajte rešiti vsega sami, temveč se posvetujte z bolj izkušenimi sodelavci.

Srečne številke Lev: 11, 28, 32

V kolikor se ne boste potrudili, bo ljubezenska zveza začela izgubljati sijaj. Pobrskajte po sebi in ugotovite kaj se je spremenilo. Če boste iskreni, boste veliko napak našli v lastnih dejanjih.

Ne zanašajte se na srečne okoliščine, posebej tisti, ki imate opravka z denarjem. Izgubi se boste izognili le s premišljenim ravnanjem. Tokrat se držite pregovora, da je jutro bolj pametno od večera.

Srečne številke Devica: 14, 30, 2

V umetniških krogih boste spoznali osebo, ki bo pospešila vaš srčni utrip. Prepustite se in bodite takšni kot ste, brez pretvarjanja, pa se bo naključno druženje nadaljevalo tudi v prihodnosti.

Pri delu, predvsem pa v odnosih s sodelavci, ostanite nepristranski, le tako se boste izognili težavam in prepirom. Čeravno vas bo srbel jezik, se tokrat vzdržite kakršnegakoli komentarja ali vmešavanja.

Srečne številke Tehtnica: 7, 18, 26

V medsebojnih odnosih se boste zataknili v podrobnostih. Zaradi tega ne boste sposobni videti celotne slike, oklepali se boste nepomembnih malenkosti. Ko vas bo dlakocepstvo minilo, se pa le opravičite.

V službi se boste soočili s situacijo, ki vam ne bo ustrezala. Le razumsko delovanje, brez vpletanja čustev, bo dalo prave rezultate. Predvsem pa dobro presodite ljudi, ki bodo tudi vpleteni.

Srečne številke Škorpijon: 1, 23, 35

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Po neuspelem razmerju se boste končno postavili na noge. Čaka vas več novosti in zanimivih preobratov. V nenavadnih situacijah boste sproščeni in odprti, zato se vam nasmiha nova - dolgoročna romanca.

V karieri ste si zadali visoke cilje in ker, boste zaupali vase, boste rušili eno oviro za drugo. Da pa si ne bi nakopali preveč sovražnikov, skušajte ravnati malce bolj diplomatsko in subtilno.

Srečne številke Strelec: 16, 22, 39

Če boste uspeli izstopiti iz okvirov ustaljenega načina razmišljanja, vas čaka pomembno srečanje. Pazite le, da ga boste izkoristili na pravi način, brez, da bi se pretvarjali in skušali biti nekaj kar niste.

Skušali boste sodelovati z ljudmi, ki imajo le na videz enake poslovne cilje kot vi. Bodite previdni, da vas ne prepeljejo žejne čez vodo. Posledice bi čutili še zelo dolgo časa.

Srečne številke Kozorog: 4, 16, 31

V partnerstvu nikakor ne boste mogli uskladiti načrtov z ljubljeno osebo, kljub temu, da bo ta izredno tolerantna. Trmasto vztrajanje na svojih stališčih bi lahko vodilo v resne konflikte.

Dobili boste dokaz, da ste delo dobro opravili, na materialno nagrado pa bo potrebno še nekoliko počakati. Naj vam uspeh ne stopi v glavo ali vas celo zapelje v hvalisanje, raje se posvetite naslednji nalogi.

Srečne številke Vodnar: 7, 24, 37

V ljubezenskem odnosu boste morali biti bolj neposredni, kajti ljubljena oseba lahko zgolj ugiba, kaj se skriva za vašimi namigi. Le z neposrednostjo se boste izognili napačnemu razumevanju čustev.

Zanimiva priložnost prihaja v karieri. Nikar se ne obotavljajte predolgo, kajti takšne priložnosti so zelo redke. Ne bo pa nič narobe, če se pred sprejemom končne odločitve, posvetujete z bolj izkušenimi.

Srečne številke Ribi: 9, 11, 21

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Ljubezen je tisto stanje, ko je sreča druge osebe bolj pomembna od lastne.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme