Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 6. in nedeljo 12. junij 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Srčne želje se vam znajo uresničiti, v kolikor boste zbrali dovolj poguma in obnovili stike z nekom, ki živi daleč stran. Dovolj bo le prijateljski pozdrav, da obudite še kaj več kot samo spomin.

Svojo energijo usmerite v raziskovanje, poizvedovanje in zbiranje informacij. Naleteli boste na koristne podrobnosti, ki jih boste zelo kmalu lahko uporabili pri uresničitvi načrta za vzpon kariere.

Srečne številke Oven: 7, 18, 26

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Prevečkrat se boste zatekali v nesmiselno govorjenje, vse z namenom, da bi se izognili odkritemu pogovoru o težavah, ki jih je potrebno rešiti. Ljubljena oseba pa bo, pričakovano, izgubljala živce.

Tudi v službi ne boste mogli najti skupnega jezika z osebami, s katerimi preprosto morate sodelovati. Težave boste imeli predvsem s tistimi, ki vas, po vašem mnenju, preveč priganjajo in kritizirajo.

Srečne številke Bik: 1, 23, 35

Nadaljevanje romantične zgodbe bo samo v vaših rokah, zato bo kar prav, da prevzamete pobudo. Ravnajte pa skrajno previdno, da s preburnimi čustvi ne pretrgate krhkih niti novo rojevajoče se ljubezni.

Brez skrbi lahko pozabite na vsakdanje zadolžitve in se v popolnosti posvetite uresničevanju ustvarjalnih načrtov. Energije in domišljije boste imeli dovolj, da lahko uresničite najbolj drzne ideje.

Srečne številke Dvojčka: 16, 22, 39

Zmedeni boste, vendar ne zaradi svojih čustev, temveč zaradi dejanj osebe, ki so ji čustva namenjena. Nikakor vas ne bo prepričala, vendar če boste zmogli nekaj potrpljenja, boste dobili prave odgovore.

Še pravi čas boste spoznali, da je ključ do uspeha v organiziranosti. Ta pa vam je pisana na kožo, zato se lahko brez večjih skrbi lotite naloge, ki je sicer težka, vendar ne neizvedljiva.

Srečne številke Rak: 4, 16, 31

 

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Napovedujejo se ugodne srčne novice. Ne boste ostali ravnodušni posebej, ker vas bo oseba, ki jo boste očarali, kovala v zvezde. Ponovno boste uživali v soju žarometov, pazite le, da vas luč ne zaslepi.

Nenačrtovano se vam bo odprla možnost potovanja, od katerega si boste obetali veliko. Nikar ne spreglejte stroškov, ki bodo višji, kot boste računali. Dobro premislite ali bi se vam pot izplačala.

Srečne številke Lev: 7, 24, 37

Ne pozabite preveriti koledarja, sicer se vam zna zgoditi, da boste pozabili na zelo pomemben datum. Težko bi našli pravi izgovor ali opravičilo, zato si nikar ne privoščite pozabljivosti.

Dela se boste lotevali brez navdušenja, zato se bodo napake vrstile ena za drugo. Ne računajte na to, da vam bodo tokrat rojenice naklonjene. Če se ne boste skoncentrirali, boste deležni upravičene kritike.

Srečne številke Devica: 9, 11, 21

Tudi tokrat vas bo iztirila neiskrenost in se boste odzvali brez razmisleka in zelo burno. To ne bo prava pot do rešitve, bolje bi bilo, da razmislite ali sploh želite nadaljevati s takšnim odnosom.

Vsega se ne da predvideti, vendar ob poslovni ponudbi ravnajte premišljeno in z zadržkom. Slišalo se bo sicer lepo in privlačno, morda pa bo bolje, da počakate drugo, boljšo priložnost. Razmislite!

Srečne številke Tehtnica: 7, 22, 24

Nekoga ne morete pozabiti, čeprav sega vajina zveza v preteklost. Rešitev boste iskali v neki drugi možnosti, toda le-ta je vnaprej obsojena na propad, ker ste s srcem še vedno nekje drugje.

Kljub pomislekom, boste sprejeli delo, ki vam na prvi pogled sploh ni pisano na kožo. Na koncu se bo izkazalo, da je ravno to vaša prednost, kajti poiskali boste drugačen pristop in našli neobičajne rešitve.

Srečne številke Škorpijon: 9, 18, 27

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Glede srčnih ali družinskih zadev bo to uspešen teden. Končno boste jasno in glasno povedali svoje stališče, brez oklevanja ali občutkov krivde. Na novo pridobljena samozavest bo obrodila dobre sadove.

Nekaj se bo končalo povsem drugače kot ste predvidevali. Vendar brez panike, delo boste opravili dosti bolje, kot bodo pričakovali drugi, predvsem nekaj, vam ne preveč naklonjenih, sodelavcev.

Srečne številke Strelec: 10, 21, 6

Vse preveč se boste razburjali zaradi malenkosti, kar bo povzročilo medsebojne napetosti in trenja. Tokrat nikar ne valite krivde na drugega, temveč pod drobnogled vzemite lastna dejanja in besede.

Kot vedno boste prepričani, da zmorete opraviti delo povsem sami, toda tokrat brez tuje pomoči ne bo šlo. Naj vam ne bo pretežko vprašati za nasvet nekoga, ki ima več znanja in izkušenj kot vi.

Srečne številke Kozorog: 8, 23, 30

Zadeve boste premaknili z mrtve točke, vendar pod pogojem, da boste povsem iskreni in odkritosrčni. Ne skušajte olepšati svojih preteklih dejanj, za katere tudi sami veste, da niso bila na mestu.

Lahko se boste posvetili delu, ki zahteva veliko zbranosti in natančnosti. Noben moteč dejavnik vas ne bo zmotil, zato izkoristite ugodne razmere, da končate delo, ki ga že nekaj časa prelagate.

Srečne številke Vodnar: 11, 28, 32

Tako srečni boste, da boste želeli vsem pripovedovati o svoji ljubezni. Ne bodite presenečeni, če vas bodo drugi gledali začudeno, kajti ne bodo razumeli kaj je tisto, kar vas pri novi ljubezni tako navdušuje.

Tudi v službi bodite nekoliko bolj zadržani, ker vam ne bodo znane vse podrobnosti dogovora. Predvsem ne komentirajte zadeve pred sodelavci, kajti niso vam vsi najbolj naklonjeni.

Srečne številke Ribi: 14, 30, 2

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Kdor prizna svoj poraz, zna ceniti tudi svojo zmago.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme