Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 13. in nedeljo 19. junij 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Potrdil se bo rek, da se nasprotja privlačijo. Nič kaj obetaven začetek poznanstva, se bo preobrazil v obojestransko simpatijo in strastno razmerje. Uživajte in se ne obremenjujte s podrobnostmi.

Ponudila se vam bo sanjska priložnost, ki pride v življenju zelo redko ali celo nikoli. Nikar ne iščite skritih pomenov, temveč jo zgrabite z obema rokama. Ne samo zadovoljstvo, prinaša tudi denar.

Srečne številke Oven: 14, 30, 2

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

V kolikor ste bili v vaših pričakovanjih realni, bodo le-ta obrodila sadove. Nakazuje se zatišje v nekoliko nevihtnem razmerju, čas skladnosti in pravi trenutki za izkazovanje čustev in poudarjeno romantiko.

Končno boste dočakali sporočilo, za katerega ste že skoraj izgubili upanje, da bo kdaj koli prišlo. Resda ne bo natanko takšno kot ste želeli, prinaša pa nove možnosti za vzpon kariere.

Srečne številke Bik: 11, 28, 32

Težave se bodo kopičile, to vas bo vodilo v premišljevanje in željo po odnosu, kot je bil v preteklosti. Če bo premislek namenjen rešitvi težav, potem ste na pravi poti, da se odnos vrne v stare tirnice.

Dobro premislite komu dolgujete zvestobo in ali je vredno ščititi hrbet nekomu, ki se v preteklosti ni izkazal za najboljšega sodelavca. Napačna odločitev bi vrgla zelo slabo luč tudi na vas.

Srečne številke Dvojčka: 8, 23, 30

Odziv zelo šarmantne osebe vam bo jasno povedal, da ste jo popolnoma očarali. Malo vam bo spodneslo tla izpod nog, vendar boste še pravi čas spoznali, da ste najbolj očarljivi takrat, ko ste vi – samo vi.

Čeprav ste se dlje časa uspešno izogibali srečanja z uradno osebo, pa boste tokrat morali ugrizniti v to kislo birokratsko jabolko. Pa sploh ne bo tako zapleteno ali neprijetno kot se bojite.

Srečne številke Rak: 10, 21, 6

 

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Ljubljena oseba vam pripravlja presenečenje. Čeprav vam bo nekdo, morda iz čiste zlobe, razkril načrt, ki naj bi bil skrivnost, vas bo presenečenje tako ganilo, da ne boste mogli skriti solz sreče.

Nekoliko nemočni in prestrašeni boste, ker vam delo ne bo steklo. Nikar ne skušajte situacije rešiti s tem, da odgovornost prelagate na druge, temveč vzroke, in seveda posledice pripišete zgolj sebi.

Srečne številke Lev: 15, 39, 19

Pričakujete lahko spremembo na čustvenem področju, kajti nakazuje se izrazito prijetna, romantična izkušnja, ki ste jo doslej srečevali samo v romanih in filmih. Razplet bo presegel vsa pričakovanja.

Delo na prvi pogled ne bo zahtevno, toda naj vas ta varljivi občutek ne uspava. V sebi skriva nekaj pasti, in le če boste dovolj skoncentrirani, jih boste uspešno zaobšli ter se tako izognili napakam.

Srečne številke Devica: 7, 22, 11

Močan vpliv oseb, ki nimajo kaj iskati v vajinem razmerju, bo porušil krhko premirje v odnosu. Strah in občutek nemoči vas bosta hromila. Beg ne bo rešitev, tokrat boste morali reagirati zelo odločno.

V izkušenem sodelavcu boste imeli odločilno oporo, da se boste prebili skozi goro informacij, ki jih boste potrebovali pri uresničitvi projekta. Ne pozabite izkazati hvaležnosti ob uspešnem zaključku.

Srečne številke Tehtnica: 9, 18, 27

Razjedalo vas bo ljubosumje in niti najbolj razumski argumenti ne bodo dovolj, da bi utišali vaša sumničenja. Tokrat boste prekoračili mejo sprejemljivega, zato se ne čudite odzivu ljubljene osebe.

Vseskozi vas bo preveval občutek, da vam nekdo skriva ključne informacije. Tokrat vas instinkt ne bo varal, vendar neposredna konfrontacija ne bi dala pravih rezultatov. Počakajte in ukrepajte kasneje.

Srečne številke Škorpijon: 7, 24, 37

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

V vašem svetu bo zasijalo sonce ljubezni, čeprav ste že malo izgubili upanje na srečno ljubezen. Prepustite se žarkom te ljubezni in ne razglabljajte preveč kaj bi bilo, če bi bilo… Samo uživajte!

Prepričani boste, da ste sposobni popolnoma sami opraviti delo, ki ga še ne poznate. Toda tokrat bo nujno, da zaprosite za pomoč nekoga z več izkušnjami in več znanja. Brez pomoči bo naloga pretrd oreh.

Srečne številke Strelec: 4, 16, 31

Spopadali se boste predvsem z lastnimi strahovi, ki so posledica preteklih slabih izkušenj. Če ne boste spregovorili, ljubljena oseba ne bo vedela, da vas s svojimi dejanji in besedami spravlja v obup.

Pozitivni trend pri delu se bo ustavil, čas ne bo naklonjen ne novim idejam, niti preverjenim rešitvam. Ker potrpežljivost ni vaša vrlina, bo najboljše, da si privoščite kakšen dan dopusta.

Srečne številke Kozorog: 16, 22, 39

Če boste svojo odločitev sprejeli zato, ker se to spodobi ali, da bi zadovoljili druge, potem je to napačna pot. Preveč pomembna je, da se ne bi odločili tako kot čutite in kot je v dobro vas samih.

Nepričakovano se vam bo ponudila možnost za dodaten zaslužek. Čeprav bo na prvi pogled zadeva zelo privlačna, pa bodite previdni, da ne pride do navzkrižja interesov v odnosu do vaše službe.

Srečne številke Vodnar: 1, 23, 35

Čeprav tega niste vajeni, se bo potrebno nekoliko prilagoditi partnerju in skleniti kakšen kompromis, sicer bo nepomembna težava ali nesporazum prerastel v velik problem, ki ga bosta težko rešila.

Znašli se boste v situacijo, ki bo zahtevala tudi nekaj preračunljivosti. Če želite napredovati v delovnem okolju, v katerem se nahajate, boste morali prestopiti nekatere meje, ki jih sicer nikoli ne bi.

Srečne številke Ribi: 7, 18, 26

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Ljubezen se pri moškemu začne v očeh, pri ženski v ušesu.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme