Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 20. in nedeljo 26. junij 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Čeprav se boste še vedno spraševali ali ste se odločili prav ali ne, je obdobje, ki vam na čustvenem področju ni bilo naklonjeno, za vami. Sprostite se, kajti le tako boste pripravljeni na novo poglavje.

Nekaj previdnosti boste potrebovali pri delu. Preden naredite korak v ponujeno smer, poglejte v zakulisje. Nekaj vam prikrivajo, zato poiščite dodatne informacije, da se boste odločili pravilno.

Srečne številke Oven: 9, 18, 27

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

Morda ste v preteklosti imeli pomisleke glede resnosti ljubezenske zveze, toda le-ti so s časom zbledeli. Resno boste premišljevali o tem ali ni morda nastopil trenutek, da stopita še korak dalje.

Nezadovoljstvo z delom, ki ga opravljate bo pripeljalo do resnega razmišljanja o menjavi službe. Če boste iskreno sešteli pluse in minuse, vam bo takoj jasno v katerem grmu tiči zajec in s tem rešitev.

Srečne številke Bik: 7, 24, 37

Osamljeni boste, kljub, na videz srečni, ljubezenski zvezi. Potrebno bo zbrati pogum in sprejeti odločitev, ki sicer ne bo lahka, bo pa edina rešitev situacije v kateri se nahajate. Pogum!

Nenačrtovano se bo rodil ideja, da bi hobi spremenili v poslovno priložnost. Vedno pogostejše pohvale in pozitivni komentarji bodo potrjevali, da ste na pravi poti. Nastopil bo pravi čas, da pričnete načrtovati.

Srečne številke Dvojčka: 4, 16, 31

Četudi ste že skoraj obupali, da bi se iz simpatije rodilo kaj več, pa vas bodo besede osebe, ki vam pospeši utrip srca, prepričale, da temu ni tako. Tako kot vi, je tudi nasprotna stran, zbirala pogum.

Dogodek, ki bo na prvi pogled neprijeten, vam bo odprl oči in spoznali boste, da se bo potrebno ponovno posvetiti študiju. Novo znanje vam bo odprlo tudi nova obzorja in seveda nove možnosti.

Srečne številke Rak: 16, 22, 39

 

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Prezaposleni ste bili s skrbjo za druge, čas je, da se ustavite in poskrbite zase in svoje potrebe. Brez občutka krivde si privoščite sprostitev, sprehod ali krajši izlet in si tako napolnite baterije.

Stres in prezaposlenost vam že načenjata zdravje, zato tudi pri delu nekoliko počasneje, če se le da, pa si privoščite kakšen dan dopusta. Bolje to, kot pa, da vas bolezen prisili v počitek.

Srečne številke Lev: 1, 23, 35

Kljub težavam, ki se nakazujejo, je pomembno, da ostanete močni in ne podležete paniki in črnim mislim. Le na ljubeč način boste v razgovoru prišli do bistva problema, ki bo hitreje rešljiv, kot je videti.

Če se je še nedavno zdelo, da nimate nobene možnosti za napredovanje, pa se bodo dogodki obrnili v vaš prid. Pripravite se na pomemben razgovor, ki bo odločilen za nadaljnji potek vaše kariere.

Srečne številke Devica: 7, 18, 26

Na intuitivni ravni boste zaznali, da je čas, da prenehate bežati v osamo in se ponovno vključite v družabno življenje. Presenečeni boste kako se bodo te odločitve razveselili prijatelji, posebej še nekdo.

Bolje bo, da nekoliko počakate in zberete še kakšno informacijo ali se posvetujete z osebo, ki ima več poslovnih izkušenj kot vi.  Prenagljeno delovanje ne bi dalo rezultatov, ki se jih nadejate.

Srečne številke Tehtnica: 14, 30, 2

Brez pomena bo, da bi se šli igro nezainteresiranosti, kajti nova ljubezenska romanca je neizbežna. V vaše življenje bo vstopila nova oseba, na vas je le, da se ne zaprete, temveč sprejmete ljubezen.

Napetosti v delovnem okolju se bodo stopnjevale. Da bi kolikor toliko brez ran preživeli vihar bo pomembno, da delujete umirjeno in ne reagirate na morebitne provokacije in nepreverjene informacije.

Srečne številke Škorpijon: 11, 28, 32

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Obeta se vam umiritev medsebojnih napetosti. Kot bi vila zamahnila s čarobno paličico, bodo vsa nesoglasja izginila. Ne dvomite, vajina ladja se bo dejansko usmerila v bolj mirne in harmonične vode.

Čeprav ne boste povsem prepričani, prihaja vaš svetli trenutek. Le pogumno usmerite svoj pogled navzgor, kajti na vrhu je vedno prostor za pogumne in odločne. Ne manjka vam znanja, le kanček poguma.

Srečne številke Strelec: 8, 23, 30

V ljubezni boste obrnili nov list. Vsak začetek je težak, vendar ostanite pozitivno naravnani. Srečanje z novo osebo bo dalo dobre obete za prihodnost, čeprav bosta na začetku oba dokaj zadržana.

Novo energijo boste vnesli tudi v poslovne zadeve. Samozavestni boste, kar vam bo prišlo zelo prav, ker vas ne bo zmedel razvoj dogodkov, ki  bo drugačen kot je sprva kazalo. Poiskali boste pravo rešitev.

Srečne številke Kozorog: 10, 21, 6

Medsebojno zaupanje bo načeto, vendar s sumničenjem ne boste prišli daleč. Prav nasprotno, zna se zgoditi, da se ljubljena oseba popolnoma zapre vase. Preteklost pustite za sabo in se usmerite v sedanjost.

Delovno ne boste učinkoviti, ker se boste tudi v službi ukvarjali z osebnimi problemi. Zato se boste znašli pod udarom kritike, ki ne bo tako nedolžna, kot se vam bo prvi hip zdelo. Previdno!

Srečne številke Vodnar: 15, 39, 19

Ker ste v zadnjem času veliko razmišljali o partnerstvu, se bo vaš pogled na ljubezenski odnos spremenil. Izginila bo želja po nečem novem, kajti spoznali boste pravo vrednost obstoječe partnerske zveze.

Dobro boste izkoristili izkušnje, znanje in se pogumno lotili zahtevne naloge s povsem novim pristopom. Kljub dvomom okolice, boste nadaljevali po svoji poti. Uspeh ne bo izostal.

Srečne številke Ribi: 7, 22, 11

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Upanje je hrana ljubezni.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme