Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 27. junija in nedeljo 3. julija 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Čustveno boste nekoliko zmedeni, zato pazljivo izbirajte čas in osebo, ki ji boste želeli razkriti čustva. Brzdajte tudi strastne impulze, kajti vsako prenagljeno izkazovanje čustev bi ne bilo dobro.

Dobro načrtovanje bo potrebno, da boste prehiteli konkurenco pri napredovanju. Ne glede na pomisleke ali je to prav ali ne, pa tokrat zasledujte le lastne interese. V poslu ni prostora za čustva.

Srečne številke Oven: 14, 30, 2


Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

V družbi ljubljene osebe boste srečni, posebej zato, ker vam bo le-ta brala najbolj skrite misli in želje. Če ste samski, vas čaka zanimiv izziv. Nekdo vas bo šarmiral s svojo pojavo in stilom obnašanja.

Zaradi novih informacij boste razširili svoj interes v doslej neraziskane poslovne priložnosti. Naj vas zavist sodelavcev ne omejujejo pri nadaljnjem raziskovanju, ideje bodo nove in nevsakdanje.

Srečne številke Bik: 11, 28, 32

Ljubljena oseba bo imela nenavadne ideje, s svojim obnašanjem pa bo v vas budila občutek negotovosti. Vi pa boste želeli samo varnost in čustveno iskrenost, zato se boste odločali o pomembni spremembi.

Ne boste se sicer želeli spuščati v rizične posle, vendar se bo situacija zasukala tako, da bo to nujno. Ne glede na strahove, bo potrebna pogumna poteza, kajti le tako bo zadeva srečno zaključena.

Srečne številke Dvojčka: 8, 23, 30

Ljubljena oseba bi z lahkoto izpolnila vaša pričakovanja, toda le, če ji boste zagotovili vašo podporo skupnim idejam in načrtom. To bo ustvarilo harmonično ozračje, v katerem boste naravnost zažareli.

Vaša kreativnost bo na višku, toda okoliščine ne bodo ravno naklonjene. Z nekoliko prilagajanja in orientacijo na dolgoročne cilje pa boste začeli nekaj, kar bo imelo uspešen zaključek v prihodnosti.

Srečne številke Rak: 10, 21, 6

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Znašli se boste na prelomnici, zato pazljivo analizirajte obstoječe partnerstvo ali osebo, ki vam je všeč. Dogodki, ki jih slutite, se bodo odvijali hitro, zato je prav, da ste vsaj nekoliko pripravljeni.

Delovali boste odločno in na moč vam bo prijalo, da boste v očeh sodelavcev ali poslovnih partnerjev izgledali samozavestno in odločno. Če boste situacijo dobro ocenili, boste dosegli svoje.

Srečne številke Lev: 15, 39, 19

Ne boste ostali ravnodušni in tega tudi skriti ne boste mogli. Izdale vas bodo malenkosti in zadrega. Ravno to bo tisto najbolj očarljivo, kar bo pritegnilo osebo, ki ji bodo vaša čustva namenjena.

Zdelo se vam bo, da tratite čas in izgubljate energijo, ko boste poslušali brezplodne razprave o poslovnih idejah, ki nimajo perspektive. Zanesite se na svoje izkušnje in znanje ter ukrepajte po svoje.

Srečne številke Devica: 7, 22, 11

Zdelo se bo, da se dušite ob osebi, ki vam nenehno vsiljuje svoje zahteve in poglede na partnerstvo. Dobro razmislite ali je sploh smiselno nadaljevati ali bi bilo morda bolje oditi iz zveze, ki vas duši.

Izognite se sodelovanju z osebo, ki vam že na pravi pogled ne bo simpatična. Nikakor se ne bi ujela tako kot človeka, še manj pa kot poslovna partnerja. Raje počakajte na drugo priložnost.

Srečne številke Tehtnica: 9, 18, 27

Nobene potrebe ne bo, da v odnosu trmasto pogrevate ene in iste teme ali situacije, kajti tudi tokrat ne bo od tega nobene koristi. Obstajajo bolj prefinjeni načini, da uresničite svoje želje in namere.

Svojo poslovno energijo usmerite proti koristnim ciljem, ki jih zasledujete že dlje časa. Če boste delovali premišljeno in predvideli manj obetajoče strani projekta, boste le korak od uspeha.

Srečne številke Škorpijon: 7, 24, 37

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Nobene potrebe ne bo, da bi ljubezen nosili na jeziku, bolj pomembno bo, da z dejanji pokažete kaj čutite. Predvsem se izogibajte obširnim razlagam ljudem, ki nimajo takšne sreče v ljubezni kot vi.

Čeprav boste imeli nekaj dobrih, unikatnih idej, pa boste še daleč od realizacije. Vse skupaj bi sicer lahko pospešili, če le ne boste zavračali rešitev, ki vam jih bodo dobronamerno ponudili sodelavci.

Srečne številke Strelec: 4, 16, 31

Preplavljalo vas bo romantično razpoloženje, slikali si boste idealno zvezo, hkrati pa o svojih pričakovanjih ne boste spregovorili. Ljubljena oseba niti slutila ne bo česa si želite in o čem sanjate.

Negotovost vas bo pestila, vendar vsaj pri finančnih transakcijah ne dovolite nikomur, da bi vplival na vaše odločitve. Bolje bo, če se odločite nekoliko kasneje, glavno je, da bo to vaša odločitev.

Srečne številke Kozorog: 16, 22, 39

Čeprav boste prepričani, da so vsi problemi za vami, pa vas bo ljubljena oseba presenetila v negativnem smislu. Če ne boste reagirali na prvo žogo, lahko situacijo kaj hitro umirite in se izognete viharju.

Čeprav vam je veliko do ugleda v delovnem okolju, boste deležni kritike zaradi odnosa do sodelavcev. Ko boste ugotovili, kdo je sprožil takšne govorice, vam bo takoj jasno kako morate ukrepati.

Srečne številke Vodnar: 1, 23, 35

Na ljubezenskem področju bo vznemirljivo. Srečanje z osebo, ki vam je že v preteklosti pomenila veliko, bo znova dvignilo srčni utrip. Veselje bo obojestransko in druženje se bo zavleklo pozno v noč.

Pozorni bodite v delovnem okolju, kajti nekdo ne spremlja samo vašega dela, temveč analizira tudi vaše obnašanje in budno spremlja vse vaše izjave. Nadzor bo sicer neprijeten, ne bo pa pokazal napak.

Srečne številke Ribi: 7, 18, 26

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Malo ljubezni, malo zaupanja.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme