Tedenski horoskop za čas med ponedeljkom 4. in nedeljo 10. julija 2016RUBIKON SMS VEDEŽEVANJE --> POŠLJITE SMS S KLJUČNO BESEDO "RUBIKON" + "svoj rojstni datum" + "vprašanje" + "svoje ime" na številko 3040.

Za vedeževalski telefonski pogovor nas lahko pokličite na 090 64 20.

 

Tedenski horoskop je tudi na Rubikonovi Facebook strani. Všečkajte Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vsebine.

---> www.facebook.com/vedezevanje.rubikon.1996

          

OGENJ ZEMLJA ZRAK VODA

tedenski horoskop oven

 

oven

21. 3. do 20. 4.

tedenski horoskop bik

 

bik

21. 4. do 21. 5.

tedenski horoskop dvojcka

 

dvojčka

22. 5. do 21. 6.

tedenski horoskop rak

 

rak

22. 6. do 22. 7.

               

Deležni boste pozornosti in nežnosti, ne da bi se posebej trudili za to. Vezani se nikar ne ozirajte čez ograjo, samski pa izkoristite naklonjenost ljubezenskih zvezd in se ne pustite zasenčiti konkurenci.

V službi boste reševali zapleteno zadevo, delo opravite sami, da si ne bi kdo drug lastil zaslug. Morda bo delo terjalo veliko angažiranja, toda rezultati, tudi finančni, bodo poplačali ves trud.

Srečne številke Oven: 1, 37, 4

Tedenski horoskop je napisala vedeževalka Nika. Za telefonski kontakt z njo jo prosim pokličite na Rubikon Vedeževanje 090 6420.

V partnerskem odnosu boste iskali varnost in popolno pripadnost. Pazite, da ne boste pretiravali in ljubljeni osebi kratili osebne svobode. Pustite ji dihati, da ne bo začela iskati izhoda iz omejujočega odnosa.

Delovni teden bo naporen, rezultati pa bodo pičli. Vse preveč se boste namreč posvečali nepomembnim podrobnostim, namesto, da bi zadeve reševali postopoma in kot celoto.

Srečne številke Bik: 15, 22, 29

V odnosih boste nepotrpežljivi in nerazumevajoči za počutje drugih. Zato vezane čaka buren teden, poln nepotrebnih sporov; samskim pa se bo izmaknila dobra priložnost za začetek novega ljubezenskega razmerja.

Več uspeha bo na poslovno študijskem področju. Teden bo ugoden za urejanje pomembnih denarnih zadev ali za opravljanje težjih izpitov. Na obeh področjih boste izjemno uspešni.

Srečne številke Dvojčka: 8, 23, 30

Zaradi ljubega miru nikar ne pristanite na vse predloge. Težave boste reševali le postopoma in ne z enim pogovorom, v katerem bi pristali na kompromise, ki bi povzročili več škode kot koristi.

Tudi v službi ali v nepremičninskih zadevah previdnost ne bo odveč. Neka »idealna« priložnost ne bo takšna, kot vam jo bodo skušali predstaviti. Odločitve ne sprejmite takoj, temveč se predhodno posvetujte.

Srečne številke Rak: 28, 16, 9

Predlagamo še -->     Kaj pomeni vedeževanje iz kart
Kaj je jasnovidnost

tedenski horoskop lev

 

lev

23. 7. do 23. 8.

tedenski horoskop devica

 

devica

24. 8. do 23. 9.

tedenski horoskop tehtnica

 

tehtnica

24. 9. do 23. 10.

tedenski horoskop skorpijon

 

škorpijon

24. 10. do 22. 11.

               

Ne zapletajte partnerskega odnosa z obnavljanjem dogodkov iz preteklosti. Raje premislite o priložnosti za nadaljevanje odnosa na drugačnih temeljih, ki bodo dali vaši partnerski zvezi trdnost in dolgoročnost.

V službenih zadevah ne bodite zaletavi, rešitve bodo mogoče le, če ne boste brezglavo hiteli. Posebej pazljivo pri podpisovanju pogodb ali kreditnih aranžmajev. Pazljivo berite drobni tisk.

Srečne številke Lev: 17, 2, 21

Partnerja boste iztirjali z muhavostjo, vam pa se bo zdelo, da preprosto ne govorita istega jezika. Težave bosta težko rešila sama, dobrodošlo bi bila pomoč osebe, ki se poklicno ukvarja s svetovanjem.

Prevzeli boste nalogo, ki se bo izkazala za prevelik zalogaj za eno samo osebo. Čeprav tega ne naredite radi, pa boste morali tokrat prositi za pomoč sodelavce, sicer naloge ne boste opravili.

Srečne številke Devica: 20, 6 , 3

Na ušesa vam bo prišlo nekaj, kar se ne bo skladalo z resnično sliko partnerstva. Govorice bodo zlonamerne in neresnične, zato ne iščite dodatnih namigov ali osebe, ki je te govorice sprožila, kajti to bi bila izguba časa.

V službi boste imeli veliko dobrih idej, vendar boste pri realizaciji prepuščeni sami sebi. Naj vas to ne ovira, da jih ne bi uporabili in zadevo speljali na nov način.

Srečne številke Tehtnica: 11, 13, 30

V čustvenih zadevah bodite previdni, predvsem pa pozorni na nenavadne nove znance. Prijaznost bo le maska, zato dvakrat premislite preden zaupate, da se ne bi zapletli v razmerje, ki bi vam samo škodilo.

V službenih zadevah bo prilagodljivost ključ za uspeh. Nalogo boste uspešno izvedli, če boste uporabili manj konvencionalne metode in se hkrati prilagodili pričakovanjem nasprotne strani.

Srečne številke Škorpijon: 19, 10, 33

Priporočamo še --> Blog Vedeževanje Kdo smo vedeževanje Rubikon
Tarot za svetlo prihodnost
Kitajski koledar
Jasnovidke
Arhiv tedenskih horskopov

tedenski horoskop strelec

 

strelec

23. 11. do 21. 12.

tedenski horoskop kozorog

 

kozorog

22. 12. do 20. 1.

tedenski horoskop vodnar

 

vodnar

21. 1. do 19. 2.

tedenski horoskop ribi

 

ribi

20. 2. do 20. 3.

               

Občutljivi boste, zmotila vas bo vsaka beseda. Odnosi bodo zato daleč od idealnih. Toda ljubljena oseba, ne bo imela razumevanja za vašo občutljivost, zato se opogumite in spregovorite o svojih občutkih.

Še manj razumevanja boste deležni pri sodelavcih, zato vsaj v  poslovnih zadevah zberite moč za izključno razumsko delovanje. Vsako čustveno odzivanje bi vam vzelo vso poslovno kredibilnost.

Srečne številke Strelec: 12, 27, 34

Obeta se srečanje, ki ste ga že dolgo pričakovali. Čeprav bo v začetku nekaj obojestranske zadrege, pa bo končni rezultat dosti boljši, kot ste si slikali v najbolj rožnatih sanjah.

Dobili boste ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti in bi znala odločilno vplivati na nadaljnjo kariero. Ne obremenjujte se z nepotrebnimi pomisleki, temveč pripravite natančen načrt dela in časovni okvir izvedbe.

Srečne številke Kozorog: 18, 5, 32

V medsebojnih, predvsem pa v ljubezenskih odnosih, se izogibajte pristranskosti, da ne zaidete v nepotrebne prepire. Ni potrebno sprejeti vsega, kar se bo dogajalo, posebej ne neiskrenosti in laži.

Čeprav neradi, boste nekoliko podaljšali rok za izpolnitev zelo pomembne naloge, vendar bo to dobra in zrela odločitev. Odkrili boste namreč nekaj nedoslednosti, ki bi lahko pokvarile celoten projekt.

Srečne številke Vodnar: 14, 36, 37

Ljubezenski odnos se bo izboljšal, ker bosta oba bolj iskrena in pripravljena skleniti kakšen kompromis. Spori iz preteklosti bodo pozabljeni, uživala bosta v medsebojnem razumevanju in usklajenosti.

Ponudila se bo priložnost, da začnete nekaj novega. Ne bo vam primanjkovali moči, drznosti niti denarja in to bo tisti preobrat, ki ga že dolgo čakate. Tokrat se zanesite samo na lastne instinkte.

Srečne številke Ribi: 7, 35, 25

Oglejte si še --> Vedeževanje brezplačno Zakaj brezplačno vedeževanje
Brezplačno prerokovanje
Kaj pomeni brezplačno vedeževanje iz kart

Tedenski horoskop pripravlja Rubikon vedeževanje in tarot, ki je z vami že vse od leta 1996.

 

MISEL ZA TEDENSKI HOROSKOP TEGA TEDNA

Prve ljubezni so kakor zobje: izpadajo brez bolečin in prepuste prostor novim.

 

SMS VEDEŽEVANJE RUBIKON

Pošljite SMS s ključno besedo "RUBIKON" + "SVOJ ROJSTNI DATUM" + "SVOJE VPRAŠANJE" + "SVOJE IME" NA ŠTEVILKO 3040

SMS vedeževanje z garancijo. Rubikon od leta 1996 veliko skrb posveča korektnem odnosu s svojimi strankami. Pri Rubikon SMS vedeževanju vam vedno odgovori ena izmed Rubikon vedeževalk oz. vedeževalcev v živo. Ne uporabljamo avtomatskih odgovorov s strani računalnika. Rubikon SMS odgovori so dolgi in kakovostni. Cena SMS odgovora je 2,49€. 

 

Za vedeževalski oziroma tarot telefonski pogovor prosim pokličite 090 64 20. Ali 50% ceneje preko opcij Moneta, kreditna kartica ali UPN nalog na Mobitelovo mobilno številko 051 964 040.


Pokličite Rubikon vedeževanje in tarot ceneje
Minuta pogovora 0,98€ namesto 1,99€ kar pomeni 50% ceneje.
Informacije o cenejših klicih dobite na 051 964 040.

OPOZORILO: TRENUTNO CENEJŠE VEDEŽEVANJE, MONETA IN VEDEŽEVANJE BREZPLAČNO NISTA NA VOLJO


Na voljo smo vam tudi ponoči, med vikendi in prazniki.
Lahko nas pokličete tudi preko "Rubikon vedeževanje Moneta".

 

Všečkajte Facebook stran Rubikon vedeževanje in tarot in med prvimi boste izvedeli kdaj je objavljen nov tedenski horoskop ali druge zanimive vedeževalske teme